Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför


kriget

En tår som sakta rinner ner från men röda kind.
Jag är förstörd. Och nu är de ända jag kan gör att fly.
De är som mamma sa fly innan du blir nästa offer.
För det var inte lät jag var 8 år jag kände ingen på båten.
Men väl i Sverige så fick jag en familj och syskon.

Men jag saknade dom kriget har tagit min familj.
Och de kommer att behålla min familj också.




Bunden vers (Tanka) av 0209isol
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-24 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

0209isol