Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem fan bryr sig

Vem fan bryr sig om att jag saknar min katt. Vem fan bryr sig om att du inte mår bra.
Vem fan bryr sig om att din granne tog på dig. Vem fan bryr sig om mig när jag blir misshandlad jag är bara en person som blir utsatt varför ens bry sig.

För alla som har eller går igenom en stark händelse vet man känslan av att ingen bryr sig. För de är tydligen inte lika hemskt som cancer. Men jag då jag kan ju oxå dö men får jag uppmärksamhet nej de får jag inte.
För vem fan bryr sig om att du blev våldtagen och misshandlad när du var liten.
De finns barn med cancer och barn som inte får mat. Hur kan du bara bry dig om dig själv. Men jag har inte valt att barn ska få cancer. Jag har inte valt att bli misshandlad.
Men de var jag som valde att ta mitt liv den natten. Orkade fan inte att leva för vem bryr sig om jag försvinner de är ju ändå mer synd om barn som inte får mat.
Vi bor i sverige klagar vi kan man inte ta det på allvar. Du vill bara ha uppmärksamhet men nej. Jag vill inte bli slagen och kränkt. Jag orkar inte bry mig om att än människa kanske dör. För det är då fan inte mitt fel att jag är född i Sverige det är inte mitt fel att SD är ett parti.
Jag vet att allt inte kretsar runt mig men ni kan väll ändå lyssna efter ropen, ropen på hjälp, jag behöver er. Men ingen av er lyssnar så när ni fick sms om att jag hade hoppat från klippan hur kändes det då.
Hur känns det att vet att man kunde göra något men aldrig gjorde.
Känslan kan bedöva oss




Fri vers (Modernistisk dikt) av 0209isol
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-24 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

0209isol