Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad ska jag gör. Alla bara leker med mig leker att de gillar mig. Men de vit inte vad som jag har varit med om


på väg att ge up

Jag har varit med om mycket men det är ingen som vet.
Bara till dom jag litar på kan jag berätta.
För att höra från kuratorn att man inte tänkte ta mitt liv.
Men jag stod på rälsen och väntade på tåget men fick ett samtal från mamma.
Vart är du.
De fick mig inse. Men de var då och nu är nu.
Har förlorat så mycket och går med rädslan att förlora mer.




Fri vers (Modernistisk dikt) av 0209isol
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-24 20:45



Bookmark and Share


  Stay Golden
Life is large, if you give it time it will grow <3
2017-12-24
  > Nästa text
< Föregående

0209isol