Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rätta vägen

Vilken väg ska jag gå. Hur vet jag att det är den rätta.
För Vissen i skogen så vandrar jag.
Frågar efter vägen.
Men jag har aldrig fått SVATR.

Varför lever jag jag mår ändå bara skit.
Och varför hittar jag inte svart.
När jag frågar blir det tysta.

Varför är jag på sjukhuset.
När jag frågar får jag svaret.
Vi försökte rädda dig efter vi såg burkar.

De var då jag visste att jag hade en familj




Prosa (Novell) av 0209isol
Läst 216 gånger
Publicerad 2017-12-25 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

0209isol