Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags för nya ansikten

 

 

nu kommer de!

alla de nya gryende poeterna

med friska fläktar och idéer

unga friska starka med det nya

medelålders med erfarenhet och fantasi

de äldre med historiens vingslag

och en skattgömma med historier och poem

 

de gamla och trogna må grymta missnöjt

"vi har det väl bra som vi har det?"

kom inte här och stör i vårt skrivande

vi vet vad som är bäst

vi känner våra vänner

några fler vi inte vill ha

vi har så trevligt så

att kommentarer ge

och applådera och bokmärka

 

visst , andra skriver både vackert och fint

men vi håller oss i vårt lilla gäng

har inte tid med alla nya

hu! om någon skriver bättre än oss

det vore ju en liten nesa

 

 

att tappa stilen vore skam

att en obekant briljerar stort

ack så försmädligt detta vore

en degradering utan like

 

men detta Redaktionen råder bot på

allena rådande ställa allt tillrätta

så ta det lugnt och "chilla"

du din ställning på Poeter finns kvar

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-25 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP