Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Joakim Ehn är poet och musiker, all hans musik finns att finna på soundcloud.com eller youtube.com under namnet Joakim Ehn


Mångt och mycket

livet är så mångt och mycket
det är lättast levt stycke för stycke
stunden som nu är har inom kort passerat
långt innan man ens hunnit funderat
över hur allting kan stämma överrens
oavsett hur kaotiskt det känns
det tär på en att ständigt söka friden
då den alltis finns här invid en
i speglingen av vad som är här
blir tankar som ''hur. var och när''
väldigt överflödiga
och rent ut sagt onödiga
livet är så mångt och så mycket
det är lättast levt stycke för stycke




Fri vers (Fri form) av Joakim Ehn
Läst 150 gånger
Publicerad 2017-12-26 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim Ehn