Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fred utan svärd


AURORA

Vad gör NATO-s pansarvagnar
på Sveriges mark
när vår neutralitet
alltid var så stark
Vi har inga fiender
inne och runtom
om Washington bestämmer
vi ska skaffa de

Vad hände med vita duva
när kom NATO-s flyg
kände inte den sig längre
på vår himmel trygg
Sverige är frihetsfärja
kom gärna ombord
för varje strid vi kan vinna
med kärlek och ord

Ref.

Jag pratar förgäves
ingen vill mig höra
vi behöver inte
övning AURORA
Med krigsförberedelse
man kan ej långt nå
det är kärlek som vi
måste satsa på

Jovo Janjicic




Fri vers av Jovo Janjicic VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2017-12-26 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jovo Janjicic
Jovo Janjicic VIP