Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett hjärta av rubin

Du vet du är fin.
Du har ett hjärta av rubin.
Inget kan ta kärleken till dig från din familj.
Så kämpa för i slutet är det värt det.
Du går på tomma torg men tillslut ser du det.
Du kommer hitta det de gör vi alla fast för visare är det svårare än andra.
Men komihåg att du är unik de finns ingen som dig de är ganska specifikt.
Tro på det lått dig färdas genom livets alla hörn.
En dag kommer du vakna och du kommer tror det är än dröm.
Du tog dig igenom livet och de är inte lätt att leva




Bunden vers (Rim) av 0209isol
Läst 196 gånger
Publicerad 2017-12-26 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

0209isol