Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår i mörkret

 

 

spåren löper parallellt

svarta oändliga

till världens ände

det är dit hon ska

stegen är bestämda

inom ett lugn

luften är kylig och rå

hon drar jackan tätare om sig

det snöar

hon älskar snön

snön som faller i tystnaden

magiskt tänker hon

stegen för henne in i mörkret

om några minuter är det över

ljudet av ett tåg som närmar sig

hon vänder sig om

och ser in i ljuset

det varma ljuset

det sista hon ser

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-27 18:00



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Tystnaden kom och for. Och kvar blev frågan:Varför?
2017-12-29

  Cikoria Blå VIP
Oväntat slut.
Tragiskt.
Bra komponerat.
2017-12-27

  Per Drysén
Otäck slutkläm. Väl uppbyggd skrämsel. Bra gjort!
2017-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP