Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodapelsin

Du skalar
apelsin

i din hand
överraskad

i din mun
förtätad smak
av citrus

blod apel sin
sekunder faller isär
klyftvis

varje tugga
dryper

sjunker
gladdränkt ner
av egen tyngd

upp ur frukten
buren

blodbestänkt




Fri vers av Petter Wingren
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-28 08:44



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så trevlig lek med ordet så det vattnas i munnen... Snyggt påhitt! Bra!
2017-12-29

    Sylvia_Ge
jag tycker mycket om första och tredje versen. För mig blir ögonblicket av att apelsinen inte är det förväntade mycket påtaglig. Jag kan även känna att frukten är något dyrbar och att man inte tar den för given.
2017-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren