Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just så.


Barndomsminnesbetor

 

 

 

Äpplet faller inte långt från trälen

Tuktan och fruktan, slarv och miljö

Landsförvisad från spjälsängen

Förpassad till krigisk parkett 

 

 

När nallens andra öra rycks av

Och vällingen skållar dina ord

Gör du gallskrikande uppror

Väl medveten om konsekvenserna:

 

 

Knogar, nävar, tillhyggen och svärord

Tomma ölflaskor, sparkar, stryptag

I dimman av våld skönjer du det svarta

Som sakta förädlas till rosa moln

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-12-28 13:12



Bookmark and Share


  Mockasinet
Mitt hjärta brister lite för var text av dina jag läser.
Men jag gillar det.
Att känna så mycket
2019-06-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Livet som barn, i svart på vitt obönhörligt skriftat. Sorgligt, väcker minnen, jag helst velat slippa.
2017-12-28

    ej medlem längre
En mardröm som lever i verkligheten....arma barn vars oskuld dör i brist av syre.
2017-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP