Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget är Allt!


Haiku

 

 

Du trodde, bodde

i mitt hjärta fyllt av guld

allt var aska och sot




Bunden vers (Haiku) av Judas Ekholm VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-28 17:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Allt är inte guld som glimmar...
2017-12-28

  Stay Golden
Det renaste av glas
2017-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP