Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En pusselbit fattas mig alltid

En pusselbit fattas mig alltid

Det är den

som är bara

jag själv




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 434 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-01-07 06:03



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Och den pusselbiten tar det ett helt liv att förstå sig på .....
2020-02-14

  innakarin
Mmm..
2018-10-11

  lodjuret/seglare VIP
Kort sagt, med viss snits.
2018-09-13

  aol
Å så igenkännande bra skrivet,
2018-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman