Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

respekt

Hur kan man slå på någon som redan är blodig?
Hur kan man sparka på någon som redan ligger ner?
Hur kan man håna någon, som mår så jävla dåligt att den inte vågar ta ett ända steg?
Jag bara undrar?

Vart fan är respekten för alla andra?
Och va fan tänker ni med?




Fri vers (Modernistisk dikt) av 0209isol
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-29 13:29



Bookmark and Share


  Fulbergarn
det är ofta så att den som är utsatt fortsätter att bli utsatt
2017-12-30
  > Nästa text
< Föregående

0209isol