Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksdroppar

känslorna skiljer oss inte åt

 

men närheten är

 

 

som kärleksdroppar

             att

 

berör våra inre själar

 

 

mellan rader och meningar

 

avlämnade avtryck

 

i våra hjärtan




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-12-29 19:59



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Poesi som lämnar avtryck, ja !
2017-12-31
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP