Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt eviga nyårslöfte

Mitt eviga nyårslöfte

för i år

är att jag ska kunna vara

lite mera

som mig själv




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-01 00:07



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Mycket bra!

Och mycket likt mitt nyårslöfte... :-)
2018-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman