Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dålig idé

Ditt salt i mitt sår
Din hand i mitt hår
Din bara bringa
En gång till
En dålig idé
Fast jag vill
Vi föder minnet
ännu en gång
En till vers
Till sorglig sång




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 234 gånger
Publicerad 2017-12-30 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden