Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...say no more


iskyla

som en kall vind

 

svepte orden genom rummet




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-30 21:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Med få ord fångar du in allt!
2017-12-30
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP