Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avsky är min framtid...


Jesus lever

 

Viskar saker till mig

piskar in saker i mig

höjer psalmbok och Graal

visar vägen - tungotal 

en liten gosse utan namn

slagen, tagen i Herrens famn




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-31 00:57



Bookmark and Share


  Robert Gustafsson
Vilka vidriga jävlar.
Starkt att skriva.
Din styrka besegrar!
2018-01-04

  Annaemi VIP
Denna gör ont att läsa, så mycket förtvivlan och vilken kraft du visar att skriva dessa rader.
2017-12-31

    ej medlem längre
Med våld har barndomens oskuld dödats - men dina ord lever för evigt och din styrka kan ingen ta ifrån dig!
Tack min stora kloka poetvän för att du finns här och ger oss ord som stannar kvar och sätter frön.

2017-12-31

  Öknens Ros VIP
en pojke berövad sin barndom.
2017-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP