Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GOTT NYTT ÅR

 

NYTT ÅR

Snart så ringer nya året in
och vi vet ingenting
om vad det i sitt sköte bär
om det berikar eller tär

Men hoppet står till ljus och fred  
och än ett år få vara med
se hur nya släkten växer upp
de som är vår framtid och vårt hopp

Vi vet ock
att klockor klämtar
när tiden våra äldre hämtar
så visst vet vi någonting
om vad som året bär uti sin ring

Men alla här vi nu förmår
att säga till varandra

ETT GOTT SLUT
och
ETT GOTT NYTT ÅR

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-31 11:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin

God Fortsättning :)
2018-01-09

  ResenärGenomLivet VIP
Önskar dig detsamma...fin dikt...
2018-01-07

  Fulbergarn
Gott nytt år
2017-12-31

    ej medlem längre
Detsamma till dig. Fin text också..
2017-12-31

  ULJO
Gott nytt år
2017-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP