Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gemensam tillvaro ...

 

 

tusen solstrimmor 

lutar sig över min vilsna själ

skyddar min skörhet 

bäddar om mina andetag

alltid här hos mig

formar vår morgondag








Fri vers av Rise Little One
Läst 280 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-12-31 17:48



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Skön dikt
2018-01-22

  Lars Hedlin
Fint skapat!
2018-01-09

  ResenärGenomLivet VIP
Känns tryggt och skönt...
2018-01-07

  Fem hjärtan VIP
Vemodsvacker poesi!
2018-01-02

  Karina"Kia"
Att kunna se den ljusa sidan av livets allt..så underbart vackert skaldat<3

Snyggt och med lite vemod i denna!

2018-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One