Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårsklicheer

Blir ett toppenår
Det är nu allt ska vända
Ett riktigt skitsnack!
För det vet vi inget om
Ber om kraft att härda ut.




Bunden vers (Tanka) av Terapipoeten
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-01 21:22



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Ja, lilla vän. Visst får vi härda ut, men vi kan medvetet göra positiva livsval varje dag!

Tro på det!

Bohemen
2018-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten