Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Först vill jag säga till de som har spöken för nära sig, det är onödigt slöseri med tiden och därför finns det en medicin inom psykvården som begränsar spökangrepp, så man slipper ha en dialog med dom. Spöken är verkligen enerverande, att ha i sin närhet.


Varför ser ni inte.

-Alla vet ju att det bara är de döda som vill ha kroppshjälp.

Aha, ännu en lärd som ska lägga sin mantel över oss i tiden.

Ja, det finns det många av..

De gjorde en testkarta på mig, efter kapningen
det var då jag visste att molnets märke, visade
vilken år-tid vi vistades i, den visade ett ansikte.
Och jag gick, lät mig styras under hela kartan
läste så av mina steg och filmade min karma.

Som soldat lät jag det skjutna träffa nederdelen av ryggen.
-Det var där jag sedan skulle gå igenom, öppningen i tiden.

Hm, allt låter så underligt, tycker du inte det själv?

Sen den obligatoriska inräkningen, ni ska veta
att över hundra träffat min kropp och ett bra I.
Vi plockade ut över förväntan på dig..
Du kan börja..
-Ok.
"Efter genomgången skrevs planen och i den
faran av en ny slags terrorism, ett anfall, ett
attentat mot de-blå, de med vapnen i sin hand,
skulle så förlora sin kontroll och bli kontrollerat, land.
De med vapen la så ner dessa i de-blås säckar
men att faran ändå låg i de-blås händer,
detta mina vänner, kunde ingen se."

-Vi är soldater av framtiden, ser ni skrattat åt mig
men vet ni att varat är färdigt, och hur vi skyddat?

-Vi såg bara utryckningen från framtiden.
-Ja, djävlar vilken fart du hade.
-Men nu vet vi att du bara ville skydda masken.,
den osynliga, i din lilla dator, som du ville ge oss.

Tänkte att det kunde varit ett bevis, ifall ni blev kapade.

(Måste vi prata om detta, jag känner mig så dum.)

Inget är dumt, som när det overkliga bryter igenom
verkligheten måste vi ha en bra beredskap för detta.

-Faran är över, de kan inte koppla upp sig på oss mer.

Sen vill jag säga:
Gå inte för länge med de döda som vill kommunicera.
Sök vård för din egen skull, men gå inte till de-sekten.

-Men fan, var det inte därifrån jag kom, kartan du vet..




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-01 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP