Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slutet

Allt jag vill är är att komma här ifrån.
Slippa livet och rymma från smärtan.
Vet inte vem jag är ska jag må så här.
Har undrat så länge.
Men aldrig fått svaret.
Jag faller och reser mig upp.
Har ingen kraft eller energi kvar.
Finns så mycket att säga men så lite ord att beskriva med.

För finns för alla men ingen finns för mig




Fri vers (Modernistisk dikt) av 0209isol
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-02 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

0209isol