Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser...

Jag ser verkligheten formas
av dem som inte vet, som inte förstår.

Jag ser människorna som är fast
i det livet, som inte förstår.

Jag ser dem som kämpar i det
likriktade, som inte förstår.

Jag ser vad som förstör och
förgör oss, men ingen förstår.

Jag ser att vi måste få chansen
att vara unika, men ingen förstår.

Jag skriker, vrålar orden högt i natten,
våga leva ditt liv, men ingen förstår.




Fri vers av Ylvak VIP
Läst 337 gånger
Publicerad 2018-01-03 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylvak
Ylvak VIP