Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humor

Humor liksom kärlek
skapas och väcks
till liv
i det hisnande nu

laddat av
mentala motstånd

som får sitt utlopp
i konkreta
och spontana förhållningssätt
till det oväntade

detta påstående
just detta
är ett exempel på
total avsaknad
av humor

alternativt
en oslagbar ironisk
fullträff




Fri vers av Petter Wingren
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-04 03:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren