Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesusnamnet

Jesusnamnet
ingen sektmarkör
ingen etikett
klistrad på
standardiserad
kruka

Jesusnamnet
allas broder
jorden däri
förmultningsprocessens
historia
ner till planta och skott
och träd bortom träd
bortom träd

Jesusnamnet
flyger fritt
från hav till hav
fredsduvan söker
friska blad

Jesusnamnet
sten på världens strand
slipad av sand

Jesusnamnet
framtidsblomma




Fri vers av Petter Wingren
Läst 240 gånger
Publicerad 2018-01-04 03:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus är min broder, sjöng Aage Samuelsen.
Men Jesus är inte var mans egendom liksom tron inte är var mans gåva.
Kristendomen är ingen allmänning som man klampar in på med stövlar som vandrar självvalda vägar.
Jesus tillhör dem som tror på Honom, som är födda av Honom.
Matteus 7:21 och följande...

2018-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren