Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu närmar vi oss slutet, om jag bara visste hur ni ville ha det.


Så skulle jag skriva det.

Förutom de där två kvinnorna,
de som vill sätta dit oskyldiga,
för allt mellan himmel och jord
så funkar det nu väl ganska bra.

"Till rättspsyket till de andra är
det dit vi utsatta, skall vandra."
-Då är det nog poliser privat
som måste ha fastnat i tiden.

Jag fick en lapp med texten på,
"Ni har ögon på er,
svart sammet och jag är med"
Någon som känner igen den?
Lägg av, driver du med oss?
Kan man annat i det här..
Och så dansade hon runt i sin fjäderboa.
Se så söt hon är.
Vem?
Den som de där två är efter.
Lägg av, hon är för gammal.
Ja, men det ser väl inte dom.

Få dom att sluta hålla på!
___

Jag vet att det är ett känsligt område för er
men i mitt system, i min uträkning går det.

Om ett vittne vill leva, är det väl en rättighet.

En mänsklig rättighet att få leva i frihet?

Ett vittne?

___

På stjärnhimlen.

Först tänkte jag på orion, sen tänkte jag
att det betydde "se upp" Stjärna, se upp..
Om den av misstag kommit till jorden just
utanför mitt fönster, precis där den landat.
Så ser jag..
En stjärna är född.
Behöver väl inte de-avunda bry sig om.

-Är det det det här handlar om..

"Avundsjuka"

Nu närmar vi oss slutet, om
jag visste hur ni ville ha det.
Så skulle jag skriva det.

Slutar det med att de där två kvinnorna, stirrar?
-Ni menar att de förvandlats till Aliens, kanske..




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-05 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP