Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av allt som förundrar mig i livet

Av allt som förundrar mig i livet
det underbaraste finns där jag går
sommarlätta vindar genom gräsen
ljudet av vattnet som rinner genom dalen
och dofterna i ett hallonsnår




Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 737 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-01-05 22:57



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Glädjefull text om vår fina natur!
2018-01-06

  Gunnel Eriksson VIP
Din dikt får mig att längta efter sommar.
2018-01-06

    ej medlem längre
Att kunna förundras av dessa till synes vardagliga naturupplevelser är en gåva som berikar livet. Så fint du skildrar det!
2018-01-05

  morgonstjärna VIP
något att längta till i nuet
känner doften
av hallonets saftfyllda mognad
när jag läser din fina dikt

TACK
2018-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP