Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsikt från ett grötfat

samvetsnatt

i tystnad
rasar

vreden

glödgar
hennes
penna

blossande
skamfylld

förlorar kompassen
i det förgångna

i grötfatet
mandeln
ensam kvar
bitter

vem är väl hon?

kastar
manuset
i elden

färgstarkt

© Maria Marängsviss, 6 januari 2018




Fri vers av Maria Marängsviss VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-01-07 12:02



Bookmark and Share


  in effigie VIP
smakar starkt och mäktigt...
2018-02-24

  Niliboy
Rolig, särskilt titeln!
2018-02-02

  Anya VIP
Känner med diktarjaget i denna samvetsnatt. Ett bra ord. En destruktiv situation som jag hoppas lättar. Alla förlorar vi kompassen då och då.
2018-01-09

  aol
En Brännström skrift som borrar sej in.
2018-01-08

    ej medlem längre
den natten brinner starkt +
2018-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Marängsviss
Maria Marängsviss VIP