Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville bara...

jag ville bara höra dig säga
att du var ångerfull
inte att jag lade på mer samvete

jag ville bara höra dig säga
att det i dig gjorde ont
att du kunde spegla dig i mig

jag ville du skulle se i ögon
mina rop på hjälp
inte att du undvek min blick

jag ville bara möta dig
i det sårbara
inte riva upp såren

jag ville bara du skulle säga
du förstod
det tar tid att läka

om allt det sårbara
läggs till tystnad
och inte i ord
läggs våra tankar och känslor
på vart sitt håll

jag ville bara möta upp
inte döma
domen är redan fälld

du vet jag förlåtit
men jag vill även kunna förstå




Fri vers av Rosen VIP
Läst 500 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-06 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP