Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag

levande ljus på bordet
lågor sprids  i rummet
urdruckna flaskor som bör återvinnas
glas med munnars dna
vi är små fåglar som druckit nektar
av frukt som pressats, en druvdryck från Italien
våra skratt går till final i kvällens jakt
nylagt läppstift behöver mera
ingen musik endast egna nynnande
lite vingliga ben dansar i rummets sfär
något bredbent anpassas posen
fingrar glider in i hårsvall
känslor lystrar allt mer och tappar päls
nu är vi riktigt tätt intill
allt tycks ändlöst trots rummets väggar
och vi tar av den andre utan lov

du och jag, vi två




Fri vers av Rosen VIP
Läst 527 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-06 18:10



Bookmark and Share


  Gena
Jag gillar: ”urdruckna flaskor som bör återvinnas
glas med munnars dna
vi är små fåglar som druckit nektar” där du lyckats plocka ut ett steg längre i tingets betydelse. Fint!
2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP