Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

***

Jag har en kuk i min mun.
Den är blå och lite lila.
Jag känner att den luktar, lite så där som kukar gör
när dom har haft för mycket sex utan kondom.
Den slemmar ner min hals, eller min nacke.
Någonstans där emellan.
Det blir baksug när den är på väg ut, ungefär kl. halv 9.
Det svider hårt i min Hjärnbalk.
En slemtråd hänger kvar mellan honom och mig.
Och det är allt.




Fri vers av Elsa
Läst 725 gånger
Publicerad 2006-06-02 09:57



Bookmark and Share


  Stefan Ek
detta gillas väldigt mycket... eller ja, alltså, dess vidrighet då förstås. Saligt!
2006-06-02

  Emma-Kajsa
Groteskt. Förstår budskapet du vill få fram, men hade föredragit ett annat språkval. Känns varken innovativt eller nyskapande.
2006-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Elsa
Elsa