Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
4.6.4


senryu - vi tror vi kan glömma



dagarna går
vi tror vi kan glömma
men kroppen minns




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-07 01:42



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ja själen minns alltid
kramar <3
2018-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP