Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tisdag

 

 

Larmet bränner

blir ett åbäke

hunger i en kopp

 

Därute, skäller en hund

upp

i falsett

 

Måleriet är

en yta

en ledstång

leder ut

trappen i violett




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-09 13:34



Bookmark and Share


  J-M
Jag stannar i den här stundvis. Jag söker den livfulla tystnaden som ryms häri trots larmet som först möter mig som läsare. Tycker om den här.
2018-01-13

    ej medlem längre
och ur blocket doftar det Liv
med Alla färger +
2018-01-09

  i af apa
En målning!
2018-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo