Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promenad

I den svala tystnaden
i utkanten av staden
går de hand i hand
över fjolårsgräset,
det blekta, gröna
stelnade, stolta
Som om nuet
bara fanns
just där




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 333 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-01-10 10:43



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Fin bild av nuet och det
paraderande
"just där" på slutet
och hur du formmässigt
snävar in texten.

2020-05-10

  Goraxy 89 Orion VIP
STARKT STARKT !!!
2018-01-10

  Tomas Karlsson VIP
Mycket vackert!
2018-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta