Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkar inte själv

Jag känner mig fångad
i ett rum fullt med ord

livet inbakat i kroppen
som stelnat

Solbränd
bränd

Söta karameller i magen
en extra glödlampa
månen
champagnen
sömntabletterna
till ro

Jag måste rycka upp mig
för livet är farligt

Men om jag inte orkar




Övriga genrer av innakarin
Läst 187 gånger
Publicerad 2018-01-10 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin