Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självbedrägeri

Jag önskar jag kunde
vara mig själv
om jag bara visste
vad det nu är

Det enda jag vet
alldeles säkert
är att den här
gråa människan
med sitt trista liv
och små drömmar
inte är någon
jag vill kännas vid




Fri vers av Pia S
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-10 21:45



Bookmark and Share


  aol
Just så där kan man känna sej , därför sänder jag dej en kram med full stjärnstyrka tänk dej den gråaste himmel ändå bakom molnen lyser olen ändå evigt klar,
2018-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Pia S
Pia S