Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FALSARIUM - tanka

Liten gullegris

rar och söt på pk-vis

försvann i kuliss

antirasist feminist

blev blott en komisk filur




Övriga genrer (Satir) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-01-11 17:17



Bookmark and Share


  ULJO
Satir i kolossalformat
2018-01-16

  Fem hjärtan VIP
En bra och träffande satir !
2018-01-11

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, vad ska man säga...snygg satir, fast tragiskt att det ska finnas...
2018-01-11

    ej medlem längre
Mitt-i-prick!
2018-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Feminister är så tragiska.
2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP