Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något

Något förändrades
livet vände sitt spår
vi är flyktingar
på väg över haven
glömd är tryggheten
illusionerna svek oss

Något finns kvar
berör oss
som en längtan vi inte minns





Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-14 10:16



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
minnesbanken minns alltid
finns inom oss
kärleken inom oss



2018-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP