Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget att hänga i julgranen. Bara för att jag måste få det ur mig.


Det är bajs

Det var ju inte mitt fel det vet jag.
solen gassar i mitt ansikte
Men jag var ju endå en del av det, av felet.
vinden viner i mitt hår
Det jag vet, det jag gör, är felet.
vattnet glittrar så vackert att man vill hoppa i
Vad kommer hända nu, förändras allt?
det är varm i luften, som på sommaren.

Är det sommar nu? Jag vill att det ska vara det. Efter den får jag kanske svar. Fast då finns det säkert nya frågor.




Övriga genrer av också
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-06-02 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

också