Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gjorde jag för fel i ditt spel

Jag vill ha dig tillbaka
men hade jag dig nånsin?

Jag vill att du ska veta
men undrar du vad jag tänker?

Jag vill att du ska se mig som förut
men hur såg du mig innan?

Jag vill att du ska bry dig
om du nånsin brytt dig




Fri vers av också
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-05-23 22:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jaaa...men det gör ont att ställa de där frågorna.."brydde du dig någonsin"
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

också