Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från dig

Du bär på något stort
det tynger ditt bröst
Men det är lätt att förtränga
bara tysta en röst

För det hjälper ju inte att tala
han hör ingenting
Orden bara stoppas av bubblan runt omkring

Vad du än säger talar han högre
Vad du än önskar du blir mindre och mindre




Fri vers av också
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-11-30 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

också