Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är sååå fult att sticka ut, att ha åsikter som inte faller inom ramen för mellanmjölksmoralen. Låt mig kräkas.


Mellanmjölksmoral

 

 

misstagen för människa

dumpas jag i konformitetskorgen

- likriktighetens lit de parade -

och värnar om individualism

iklädd samma uniform som alla andra

 

 

 

 




Fri vers av Judas Ekholm VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-15 15:18



Bookmark and Share


  Maria Marängsviss VIP
konformitetskorgen, haha,
skarp satir!
no worries, du är ingen mellanmjölspoet!
2018-01-15

  objekt3
Det är min personlighet att vara mellan(moral) :D
2018-01-15

    Sefarge VIP
"What a filing
In there long
kalsonges"
:}
2018-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP