Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rubrik inspirerad av Hugo Alfvéns sång


TJUV OCH TJUV, DET SKA JAG HETA

 

Jag är en tjuv

stjäl dyrbar tid

av hushållskassan

 

några timmar

i ensamhet

för att andas

 

segla jorden runt

genom böckernas

spännande sidor

 

bygga broar

mellan människor

och mina skrivna ord

 

låta tankarna

glidflyga i rymden

boka möte med dig

 

men stannar plikttroget

vid stoppskylt

hushållssysslor väntar

 

jag är en tjuv

återfallsförbrytare

kan inte rehabiliteras

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-01-17 17:11



Bookmark and Share


  objekt3
prokrastinativt
2018-01-22

  Annaemi VIP
Men tiden är ju bara din och du brukar den väl med ditt skrivande!
2018-01-22

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Det är bara att ta för sig.Tid är ju det
enda vi äldre har gott om.
Fenomenalt bra text.
Kram TBG.
2018-01-22

  Judas Ekholm VIP
Snacka om tjuvheder! Så grymt snyggt framfört. :)
2018-01-18

  S.A.I. Steve Lando VIP
stjäl på du
2018-01-18

  M.Eta
Härligt, fullt tillåtet!
2018-01-17

    ej medlem längre
Haha.. snyggt..
2018-01-17

    ej medlem längre
Underbar text! Fortsätt tjyva!
2018-01-17

  Marita Ohlquist VIP
Härlig text om ovärderlig egentid att ta vara på och njuta av!
2018-01-17

  ULJO
Kunde varit värre. Läsvärt din text dock
2018-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP