Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lycka att ha haft en sådan fin pappa.


Pappa.

Minnet
minns.
Värmen
skrattet.
Lekfullheten
glädjen.
Känslan
att vara värdefull.
Att vara del av
någonting större.
En familj
gemenskap.
Idag är det din
födelsedag.
Jag minns dig
med glädje och tacksamhet.
En lekfull närvarande pappa
som gav oss barn och barnbarn.
Det viktigaste man kan få
närvarotid och kärlek.
Glädjen att skapa och skriva
att ha tid till varandra.
Ser upp mot stjärnorna
skickar en tanke till dig.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-01-17 19:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så skönt med dessa värmande minnen...mycket fint...
2018-01-25

  KaffiTöisen
Berörande. Riktigt fint!
2018-01-23

  ULJO
Fin hyllning
2018-01-18

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt tillem älskad pappa!

Precis en sådan far som jag alltid önskade mig, men som jag aldrig fick uppleva.
2018-01-17

    ej medlem längre
Det är en gåva att få ha en så fin pappa. En underbart vacker hyllning är detta.
2018-01-17

    ej medlem längre
Fin hyllning som han nog tar emot med en tår i ögat..
2018-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP