Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du.

Vackra bilder får jag
i mina tankar

när

jag tänker på dig
min vän.

Sköna sånger ljuder
i mitt inre

när

du finns här i
mitt liv.




Fri vers av Ylvak VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-18 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylvak
Ylvak VIP