Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid

När den eviga natten faller
vill jag känna din hand i min
när himlens stjärnor slocknar
ska du vara det sista jag ser
Då sanden runnit ur
livets sköra timglas
ska mitt döende hjärta
fortfarande slå
extra slag för dig




Fri vers av Pia S
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-18 16:27



Bookmark and Share


  aol
Underbart vemodsvackert skaldat.
2018-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Pia S
Pia S