Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matlyckan

Matlyckan byttes ut en dag
mot en kasse ifrån Lina
Familjelyckan likaså
mot en sargad, splittrad pina

Kan ett fruset inre tina








Bunden vers (Rim) av Terapipoeten
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-19 10:43



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Dikt som genererar tankar.
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten