Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är till oss som varken kan studera eller investera i något, vi som har det svårt men som drömmer om ett liv, ett bättre liv, där vi själva bestämmer stegen i utvecklingen till starka individer och kalla oss inte socialfall, vi som är yngre, vi som


Mitt lilla märke.

Du sa, skaffa dig en riktig bra lokal.
Men det är så dyrt.
En webbutik är mycket bättre.
Men det klarar jag inte av för svårt.

Förstå mitt lilla märke, ska sitta på
det som jag arbetar på, vill de köpa
från mig bara som ett stöd, kanske
kan träffas utan någon butikslokal.

Vet du hur många som vill samma
som sitter där hemma och undrar;
hur kan vi mötas när det måste bli
professionellt allt som kan skapas.

Professionell är ju bara en vanesak.

Så du menar så här; fortsätt kämpa!

Jag fattar inte hur?
"Själv är jag lite gammal, men det är en annan.."
-Femma, det ligger något där, men vet inte vad.


"Det här är till oss som varken kan studera
eller investera i något, vi som har det svårt
men som drömmer om ett liv, ett bättre liv,
där vi själva bestämmer stegen i utvecklingen
till starka individer och kalla oss inte socialfall,
vi som är yngre, vi som har framtiden för oss,
tid att leva, vi som inte väntar mera."

Själv är jag lite gammal, men det är en annan, 5:a?

Fattar du eller, 5:a är ju ett bra betyg.

Är vi så djävla bra..

Ja, ni är underbara, sa de som övervakar.

"Mitt lilla märke"




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-19 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP